De Wilde Grond-, Weg- en Waterbouw is bezig met de realisatie van nieuwe parkeervakken in de wijk Liendert in Amersfoort. De oude parkeervakken worden vernieuwd en er worden extra parkeerplaatsen aangelegd. Deze werkzaamheden zijn noodzakelijk om het uiterlijk van de wijk te verbeteren en om meer parkeergelegenheid te bieden.

Tussen de flats aan de Trekvogelweg bij De Horsten worden op verschillende plekken parkeerplaatsen vernieuwd of nieuw aangelegd. Langs de gehele Trekvogelweg wordt aan één kant de brede stoep versmald om ruimte te maken voor een groenstrook, en langs de flats worden nieuwe parkeerplaatsen gerealiseerd. Dit zorgt voor een mooier straatbeeld, doordat het er opgeruimder en verzorgder uitziet.

Het effect van deze verbeteringen is goed zichtbaar. De verouderde gedeeltes, naast de al gerealiseerde stukken, tonen duidelijk hoe hard deze vernieuwing nodig was. De Wilde Grond-, Weg- en Waterbouw zal nog enkele weken doorgaan om de hele straat een frisse uitstraling te geven.

 

Opdrachtgever: Woningstichting Alliantie
Aannemer: De Wilde Grond- Weg- en waterbouw
Uitvoerder: De Wilde Grond- Weg- en waterbouw

 

Bekijk meer projecten